Blogs » Personal » PSG Drakt

PSG Drakt


 • billige fotballdrakter
  banen til den italienske midtstopperen


  Italia hadde tatt ledelsen da Antonio Cassanos kryss satte


  Barcelona FC Drakt, PSG Drakt  plutselig grep riccardo fotballdrakter design laget fotballhistorie

  Italia hadde tatt ledelsen da Antonio Cassanos kryss satte opp Mario Balotellis heading etter 20 minutter, men Tyskland presset frem og strammet skruene mot slutten av første omgang. Plutselig grep Riccardo Montolivo på en løs ball, la merke til Phillip Lahm som spilte Balotelli på siden og krøllet en ball over toppen inn i banen til den italienske midtstopperen.
  Balotelli lar ballen sprette, snur, tar en berøring og smeller deretter ballen fra kanten av feltet rett inn i det øvre hjørnet. Manuel Neuer, i Tyskland -målet, er plakatisert. Han beveger seg ikke, bortsett fra venstre arm, ydmykt utstrakt, som om han diskret tilkalte en servitør.
  barcelona FC drakt Feiringen var ikonisk, scenen var spesiell og motstanderne også. Neuer var uten tvil den beste keeperen i verden på den tiden, Lahm muligens en av de mest cerebrale forsvarerne noensinne. Å se den tidligere hjelpeløse og sistnevnte gjøre den mentale feilen som førte til målet, gjorde det enda mer spesielt. Med mindre du selvfølgelig er en tysk fan ... - Gab Marcotti
  Jurgen Klinsmann ser tilbake på Otto Rehhagels rolle i å lede Hellas til den eneste europeiske tittelen.
  PSG drakt Otto Rehhagels Hellas-side gikk inn i turneringen som 80-1 utenforstående, men de dro av en av de største utstillingene av fotballskade for å storme Euro 2004 og komme som mestere.
  fotbollströjor barn De var satt opp for å være defensive og krigførende, men det betalte seg da de var kliniske foran mål, og vanntette bak. Fra kvartfinalen til finalen scoret de tre mål via headers og vant hver kamp 1-0.
  Etter å ha åpnet med en 2-1-seier over vertene Portugal-deres første seier noensinne i en storturnering-kjempet de til 1-1 uavgjort med Spania og et 2-1-nederlag mot Russland, men de gikk igjennom på fire poeng takk til å score to flere mål enn tredjeplassen i Spania. Deretter kom en 1-0 seier over Frankrike takket være hodet til Andreas Charisteas, Trainos Dallas 'ekstra tid' sølvmål 'mot Tsjekkia i semien, og Charisteas' ledet vinneren i finalen mot Luiz Felipe Scolari's Portugal , en side som inkluderte Cristiano Ronaldo, Luis Figo, Deco og Rui Costa.
  Ekspertene hatet Hellas sin anti-fotballstil, men dette var taktisk mestring fra Rehhagel. 'Det var en uvanlig prestasjon for gresk fotball og spesielt for europeisk fotball,' sa Rehhagel kort tid etter finalen. 'Motstanderen var teknisk bedre enn oss , men vi utnyttet sjansene våre. Grekerne har laget fotballhistorie. Det er en sensasjon. - Hamilton

  kjøpe fotballdrakter

  real madrid drakt